Commentaren: 3
 • #3

  Henk (maandag, 10 oktober 2016)

  Op aanraden van vrienden een afspraak bij Irmgard gemaakt.
  Heb enorm genoten van haar massage. Ze heeft aandacht voor je en weet de plekjes die aandacht nodig hebben feilloos te vinden. Alles in een ontspannen sfeer met rustgevende muziek op de achtergrond.. Een aanrader.
  Ik kom zeker terug.

 • #2

  Peter (donderdag, 08 september 2016 21:44)

  Dit moet je jezelf gunnen!
  Wat is dit geweldig. Er is aandacht voor het kleinste detail.
  Irmgard zorgt voor de juiste sfeer met een zacht muziekje. Wat een rust straalt ze uit. De massagetafel is prettig. Het warmtedekentje onder je is fijn. Handddoeken op plekken van je lichaam waar ze net niet bezig is. Je droomt weg onder haar warme sterke handen. Minutieus weet ze vermoeide of pijnlijke plekken van je lichaam te vinden en pakt ze aan. Ze heeft kennis en vaardigheden. Ze kan je vertellen wat de oorzaak van je klacht kan zijn, geeft je tips om het voor te zijn of vertelt waar je op moet letten.
  Hartcontact is hét totaalplaatje om je weer goed te voelen. Wauw!

 • #1

  Myriam (woensdag, 18 mei 2016 11:04)

  Wat een aanrader!!
  Prettige, professionele massage met echt aandacht voor jou als persoon.

  Het begon al bij het eerste contact met de masseuse. Irmgard is zelf ook wat ze verkoopt en dat vond ik erg fijn. Ze is vriendelijk, ontspannen, aandachtig en professioneel. Ook de plek waar ze werkt straalt dat uit. Hierdoor voelde ik me al snel op m'n gemak en kon ik me ook echt overgeven aan de ontspanning. Je merkt al gauw dat er een professional aan de slag is. Ze communiceert goed over wat ze wil gaan doen (steeds even afstemmend) en soms over waarom ze iets meer aandacht aan een bepaalde plek schenkt en wat haar opvalt qua spanningen in het lichaam. Ze zorgt ervoor dat je er comfortabel bij ligt (warmte dekentje en ondersteuning onder de knieën als je dat prettig vindt!). Haar aanrakingen zijn aandachtig en soepel. En na afloop had ik het gevoel dat niet alleen mijn lijf weer was los gemasseerd, maar ook ik als persoon. Het voelde echt als weer meer 'hartcontact': weer milder en meer verbonden. Bijzonder en ook erg prettig.

  Kortom, een aanrader voor iedereen die een echte ontspannen ontspanningsmassage wil :-)

gastenboek